Skip to content

Shaolin Kempo SIlat De traditionele Chinees-Indische krijgskunst

Iedereen is welkom

Shaolin Kempo Silat is voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud, omdat het veel meer is dan enkel een krijgskunst. Shaolin Kempo Silat bestaat uit meerdere aspecten, waardoor het veelzijdig is en je je op meerdere punten kan ontwikkelen. Je zal fysiek maar ook zeker mentaal uitgedaagd worden om te ontwikkelen.

De innerlijke bewegingsleer, het leren verdedigen door de authentieke en effectieve zelfverdedigingstechnieken zullen je persoonlijk zekerder en fysiek sterker maken. Afhankelijk van je fysieke gesteldheid, je karaktereigenschappen en inzet doorloop je de aan te leren stof op je eigen tempo.

Door het aanleren van de diverse zelfverdedigingstechnieken, leer je jezelf weerbaarder te maken. Je leert te luisteren naar je lichaam, je ontwikkelt je doorzettingsvermogen en wordt getraind mentaal te incasseren. Maar vooral door met plezier en toewijding de sport te beoefenen zal je je ontwikkelen op alle punten.

Je bent welkom vanaf de leeftijd van 8 jaar tot en met 65+ om een proefles te volgen en te ervaren of deze krijgskunst ook bij jou past.

Training in Dieren is iedere woensdagavond voor junioren van 19.30 uur tot 20.30 uur en voor senioren van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Training in Gaanderen is vanaf 18 september 2023 iedere maandagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur voor de jeugd van groep 5 t/m groep 8.

Copyright 2024

Webdesign: Studio Wezendonk
Voor wie is Shaolin Kempo Silat