Skip to content

De school

Als school willen we vooral plezier in het uitoefenen van de krijgskunsten uitdragen. De sfeer binnen de school vinden wij belangrijk. Plezier in wat we samen doen en bereiken, zie je terug tijdens onze trainingen. Leden zijn betrokken bij de school en zijn als een familie trots op wat iedereen individueel én als groep heeft geleerd en bereikt. De onderlinge betrokkenheid is voelbaar.

 We hebben begrip voor als het even wat minder goed gaat dan je voor ogen had. Daarnaast stimuleren we bereidwilligheid en doorzettingsvermogen om iets aan te leren, ondanks dat het moeite kost. Samenwerking en weerbaarheid worden geleerd aan alle leeftijdsgroepen. Respect voor elkaar, onze spullen en voor onze grootmeesters is vanzelfsprekend.

De drie belangrijkste pijlers

Effectieve verdediging

Het aanleren van effectieve verdedigingstechnieken, waardoor je weerbaarder wordt, meer zelfvertrouwen krijgt en je jezelf kan verdedigen wanneer dat noodzakelijk is.

Persoonlijke ontwikkeling

Het aanmoedigen van persoonlijke ontwikkeling door de leerlingen te stimuleren, te begeleiden en te coachen op het niveau dat bij de leerling past.

Uitdragen bijzonder nalatenschap

Het bewaren, uitdragen en overdragen van het nalatenschap van de bijzondere, traditionele krijgskunsten van onze grondleggers en grootmeesters

Copyright 2024

Webdesign: Studio Wezendonk
De school